Termeni și condiții

Condiții contractuale generale

Acești termeni sunt destinați să reglementeze relația dintre clienți și site Largus Detector Store deținut de Detect Max Hungary Kft, precum și drepturile și obligațiile reciproce. În cazul în care vă decideți la achiziționarea unui produs de la acest magazin online trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile generale.

Site-ul Largus Detector Store este deținut de Detect Max Hungary Kft.

Plasarea unei comenzi la Largus Detector Store înseamnă realizarea unui contract între Detect Max Hungary Kft și client pentru achiziționarea produsului comandat.

Obiectul contractului

Vânzarea si cumpărarea produselor comercializate de Largus Detector Store în baza unui  contract la distanță. După înregistrarea comenzii se livrează marfa comandată de către client. În cazul în care Largus Detector Store va constata probleme legate de ofertă, prețul oricărui produs sau în legătură cu livrarea acestuia, după înregistrarea comenzii, firma va notifica imediat clientul asupra acestei probleme. Clientul poate confirma în urma acestei notificări intenția de cumpărare cu modificarea condițiilor, sau poate renunța la cumpărare. În alte cazuri Detect Max Hungary Kft. deasemenea poate sa renunțe la contract.

Încheierea contractului

În caz de realizare a acordului de voinţă, contractul privind livrarea produsului oferit este încheiat cu Largus Detector Store, fără a fi necesară o declarație în acest sens din partea societății. Clientul renunță la o eventuală declarație de acceptare. Largus Detector Store va comunica clientului acceptarea ofertei de încheiere a unui contract în caz de comandă verbală prin telefon, în caz de comandă prin e-mail la adresa de e-mail indicată de client. Contractul se declară executat prin plata sumei rambursului. Clientul are dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile lucrătoare fără nici un motiv, către Detect Max Hungary Kft, în cazul în care vor fi îndeplinite următoarele condiții: produsul să nu fie deteriorat sau vizibil folosit şi  cheltuielile poştale de returnare să fie achitate. Vă rugăm să anunțați înainte  intenția de returnarea coletului către companie telefonic, sau prin e-mail! (tel: 0723307880, e-mail: sales@largus.ro). În cazul în care aceste condiții nu sunt respectate, firma îşi asumă dreptul de a returna o valoare mai mică decât prețul cu care clientul a achiziţionat produsul. Termenul de renunțare începe în cazul unui contract de livrare în ziua preluării produsului de către client. Pentru respectarea termenului, marfa trebuie returnată în timp util prin anexarea unei scrisori privind cererea de rambursare a prețului de achiziționare. Riscurile returnării vor fi preluate de către client, care este obligat să dovedească returnarea (confirmare de primire). În cazul în care clientul a returnat marfa cu respectarea termenului şi a condițiilor stabilite, Detect Max Hungary Kft. se obligă să restituie preţul de achiziționare în termen de 14 zile lucrătoare de la notificarea returnării.

Valabilitate, garanție

 Largus Detector Store îsi asumă răspunderea ca produsul care face obiectul contractului este conform cu caracteristicile indicate în oferta societății la data expedierii şi nu prezintă lipsuri sau defecte, care ar scade valoarea produsului sau ar împiedica utilizarea acestuia conform destinației. În cazul în care livrarea este incompletă – în baza notificării din partea clientului - Largus Detector Store va recurge neântârziat la o livrare complementară. În alte cazuri Largus Detector Store are dreptul să efectueze repararea mărfii care prezintă defecte sau să schimbe marfa. În cazul în care repararea este fără succes şi nu s-a făcut schimbarea produsului, clientul are dreptul de a reduce prețul de achizițonare sau să renunțe la contract. Largus Detector Store răspunde pentru parametrii produselor indicate pe internet, care au fost garantate sau asigurate în mod expres (de ex. nu se garantează culoarea produsului care apare pe internet). Nu ne asumăm răspunderea pentru probleme care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a produsului de către client, sau din cauza suprasolicitării produsului şi nu ne asumăm răspunderea pentru piesele care se uzează în timp. Clientul este obligat în termen de cel mult 8 zile de la preluarea mărfii să verifice dacă livrarea a fost completă şi să anunțe neântârziat orice lipsă sau defecțiune. Defectele ascunse depistate în limita termenului de valabilitate şi de garanție trebuie reclamate cât mai repede posibil. Clientul are dreptul de a ridica pretenții în baza garanției în termen de 2 ani de la preluarea produsului. Largus Detector Store poate să demonstreze pe baza unei expertize că defectul a apărut după livrare.(de ex. ca urmare a utilizării necorespunzătoare a produsului de către client ). În cazul defectelor minore nu se admite renunțarea la contract. Largus Detector Store va elibera un certificat de garanție pentru produsul tehnic. Condițiile si termenul de garanție vor fi menționate în certificatul de garantie.

 Largus Detector Store își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără să preavizeze utilizatorii  înainte pentru asta.

Largus Detector Store garantează respectarea legilor financiare a Uniunii Europene și este obligat de a emite factură pentru valoarea produselor comandate.  Pe factura sunt trecute toate datele firmei Detect Max Hungary Kft.

 

 

 

Atenţiune!

Stimați clienți

Atenție!

Vă rugăm  dacă folosiți detectoare, întotdeauna să  procedați în conformitate cu legislația și legile în vigoare, și să aveți  în vedere următoarele:

  • Să cunoașteți legiile referitoare la detectare!
  • Să  păstrați regulile referitoare la respectarea proprietății private și să cereți permisiunea proprietarului pentru detectare!
  • Întotdeauna să îngropați gopile excavate, să nu lăsați gunoi după Dvs. Sub nici o formă să nu dăunați mediului înconjurător.
  • Niciodată să nu deteriorați descoperiri istorice sau arheologice din zona!
  • Poate că cineva va judeca toate persoanele care se ocupă de detectare de metale în funcție de activitatea Dvs!


 

Publicație

Dragi vizitatori,

Site-ul momentan este în curs de editare, astfel, în ciuda tuturor eforturilor noastre pot apărea erori sau deficiențe.

Pentru întârzierile potențiale și elementele lipsă ne cerem scuze, în curând toate datele care lipsesc vor fi completate, și erorile remediate.

Editorii

Produse