Ajutor la achiziționare

Ajutor/sfaturi pentru achiziționare

Căutare de produs

Sunt două posibilități de a ajunge la un anumit produs:

Prin categoria de produse: Puteți alege categoria corespunzătoare de produse, în consecinsă în partea dreaptă apare lista de produse din categoria respectivă. Apare o săgeată mică care indică categoria aleasă, de asemenea apare numele afișat deasupra listei.

Ca rezultat de căutare: Dacă cunoașteți numele concret a produsului, sau numai o parte din nume, prin tastarea în box-ul ”căutare” primiți o listă cu produsele a căror nume sau descrierea lor conține  textul specificat. Puteți filtra lista de produse în funcție de categorii principale.

Pagina produselor

Dacă dați clic pe numele sau poza unui produs se deschide pagina cu informații despre produsul respectiv (descriere, preț net- brut, preț unitar). O pictogramă indică separat produsele primare și promoționale.

Achiziționare

În cazul în care sunteți interesat de produsele noastre și doriți să comandați, sau dacă doriți numai informații mai detaliate, vă rugăm să ne trimiteți comanda prin e-mail, la adresa de mail de mai jos. Tot aici trimiteți mail cu toate întrebările și informațiile pe care doriți să le aflați, și în cel mai scurt timp posibil vă răspundem. Dacă nu aveți acces la internet, puteți să ne contactați la numărul de telefon de mai jos:

E-mail: sales@largus.ro

Tel: +40 723307880

Pentru comandă sunt suficiente următoarele date: Nume, adresă de livrare și de facturare, număr de telefon.

Vă rugăm să ne oferiți date și număr de telefon la care sunteți disponibil. Să completați datele de facturare cu atenție, deoarece facturile vor fi completate pe baza acestora.

Declarație de confidelitate

Datele solicitate sunt strict necesare pentru a finaliza achiziția. Sub nici o formă nu oferim date personale unor părți terțe, nu trimitem e-mail-uri și scrisori nesolicitate. Mai multe informații găsiți la Declarație de confidelitate.


Atenţiune!

Stimați clienți

Atenție!

Vă rugăm  dacă folosiți detectoare, întotdeauna să  procedați în conformitate cu legislația și legile în vigoare, și să aveți  în vedere următoarele:

  • Să cunoașteți legiile referitoare la detectare!
  • Să  păstrați regulile referitoare la respectarea proprietății private și să cereți permisiunea proprietarului pentru detectare!
  • Întotdeauna să îngropați gopile excavate, să nu lăsați gunoi după Dvs. Sub nici o formă să nu dăunați mediului înconjurător.
  • Niciodată să nu deteriorați descoperiri istorice sau arheologice din zona!
  • Poate că cineva va judeca toate persoanele care se ocupă de detectare de metale în funcție de activitatea Dvs!


 

Publicație

Dragi vizitatori,

Site-ul momentan este în curs de editare, astfel, în ciuda tuturor eforturilor noastre pot apărea erori sau deficiențe.

Pentru întârzierile potențiale și elementele lipsă ne cerem scuze, în curând toate datele care lipsesc vor fi completate, și erorile remediate.

Editorii

Produse