Despre noi

Prezentarea companiei

Compania noastră în primul rând se ocupă cu distribuirea detectoarelor de metale și a accesorilor. Toate produsele sunt obținute direct de la producători, astfel întotdeauna putem oferi clienților noștrii preț favorabil și este deasemenea o garanție de origine a produselor.

În ofertele noastre se găsesc produsele celor mai mari producători de detectoare, aparatele Fisher și Teknetics fabricate în SUA, Minelab fabricat în Austria sau modelele XP din Franța. Vă punem la dispoziție o scală completă în funcție de ce obiecte doriți să detectați, pepite de aur, monede și relicve, meteoriți, sau chiar și pentru detectări subacvatice! Suntem în legătură cu un service, astfel în caz de defecțiune putem efectua în termen scurt reparația sau schimbul garanțial a aparatului. În plus, ne angajăm și la reparația sau întreținerea detecoarelor negaranțiale!

Dacă nu aveți încă idee ce fel de detector doriți, așteptăm întrebările Dvs, și împreună cu colegii cu experiență de mai mulți ani, încercăm să alegem modelul cel mai potrivit. În cazul în care aveți nevoie de un model de detector care nu se găsește în ofertele noastre, luați legătura cu noi, datorită relațiilor extinse a companiei vă putem ajuta la obținerea produsului dorit!

Dacă sunteți interesat, produsele noastre le găsiți pe site-ul www.largus.ro, unde puteți citi mai multe lucruri interesante, și găsiți toate disponabilitățile companiei unde puteți lua legătura cu noi.

Căutați-ne și pe facebook, vă așteptăm cu jocuri și cu oferte actuale, și vă puteți informa de cele mai recente actualizări.

 

Vă rugăm  dacă folosiți detector, întotdeauna să  procedați în conformitate cu legislația și legile în vigoare, și să aveți  în vedere următoarele:

  • Să cunoașteți legiile referitoare la detectare!
  • Să  păstrați regulile referitoare la respectarea proprietății private și să cereți permisiunea proprietarului pentru detectare!
  • Întotdeauna să îngropați gopile excavate, să nu lăsați gunoi după Dvs. Sub nici o formă să nu dăunați mediului natural și construit.
  • Niciodată să nu deteriorați descoperiri istorice sau arheologice din zona!
  • Poate că cineva va judeca toate persoanele care se ocupă ce detectare de metale în funcție de activitatea Dvs.

 

În speranța unei colaborări cu succes vă dorim o navigație plăcută pe site!


Atenţiune!

Stimați clienți

Atenție!

Vă rugăm  dacă folosiți detectoare, întotdeauna să  procedați în conformitate cu legislația și legile în vigoare, și să aveți  în vedere următoarele:

  • Să cunoașteți legiile referitoare la detectare!
  • Să  păstrați regulile referitoare la respectarea proprietății private și să cereți permisiunea proprietarului pentru detectare!
  • Întotdeauna să îngropați gopile excavate, să nu lăsați gunoi după Dvs. Sub nici o formă să nu dăunați mediului înconjurător.
  • Niciodată să nu deteriorați descoperiri istorice sau arheologice din zona!
  • Poate că cineva va judeca toate persoanele care se ocupă de detectare de metale în funcție de activitatea Dvs!


 

Publicație

Dragi vizitatori,

Site-ul momentan este în curs de editare, astfel, în ciuda tuturor eforturilor noastre pot apărea erori sau deficiențe.

Pentru întârzierile potențiale și elementele lipsă ne cerem scuze, în curând toate datele care lipsesc vor fi completate, și erorile remediate.

Editorii

Produse