Declarație de confidelitate

Operatorul site-ului www.largus.ro informează vizitatorii despre gestionarea datelor de caracter personal, despre măsurile organizatorice și tehnice luate pentru protecția datelor, drepturile vizitatorilor și posibilitățile de validare a drepturilor

Operator:

Operatorul datelor este Largus Detect Store, site-ul este deținut de Detect Max Hungary Kft.

Sfera de date gestionate:

Ca urmare a vizitei pe site se înregistrează automat data de începerea și de încheierea vizitei, sau în unele cazuri, - în funcție de setarea calculatorului a utilizatorului – tipul de browser și a sistemului de operare. Din aceste date sistemul generează automat date statistice. Operatorul nu leagă aceste date cu datele personale. În caz de conectare trimite session ID care se șterge automat cu părăsirea site-ului. Datele oferite pentru utilizarea site-ului sunt gestionate cu consimțământul utilizatorului.

 

Durata de gestionare a datelor:

Session ID cu părăsirea site-ului se șterge automat. Operatorul de site www.largus.ro nu-și asumă răspundere la pagini șterse, dar totuși archivate cu ajutorul programelor de căutare. Eliminarea acestora este răspunderea operatorului programelor de căutare.

 

Procesoare de date, persoane cu acces la date:

La datele personale introduse de către utilizator au acces operatorii de date. Operatorii nu dau informații la o a treia persoană despre datele cu caracter personal. Acest caz nu este referitor la cazurile statutare, transferuri de date obligatorii care pot avea loc numai în situații excepționale. Operatorul, înainte de îndeplinirea cererilor statutare de date examinează dacă există într-adevăr temeiul juridic de transfer de date.

 

Web: Infoartnet Kft.

Disponibilitate: http://www.infoartnet.hu/kapcsolat

Atenţiune!

Stimați clienți

Atenție!

Vă rugăm  dacă folosiți detectoare, întotdeauna să  procedați în conformitate cu legislația și legile în vigoare, și să aveți  în vedere următoarele:

  • Să cunoașteți legiile referitoare la detectare!
  • Să  păstrați regulile referitoare la respectarea proprietății private și să cereți permisiunea proprietarului pentru detectare!
  • Întotdeauna să îngropați gopile excavate, să nu lăsați gunoi după Dvs. Sub nici o formă să nu dăunați mediului înconjurător.
  • Niciodată să nu deteriorați descoperiri istorice sau arheologice din zona!
  • Poate că cineva va judeca toate persoanele care se ocupă de detectare de metale în funcție de activitatea Dvs!


 

Publicație

Dragi vizitatori,

Site-ul momentan este în curs de editare, astfel, în ciuda tuturor eforturilor noastre pot apărea erori sau deficiențe.

Pentru întârzierile potențiale și elementele lipsă ne cerem scuze, în curând toate datele care lipsesc vor fi completate, și erorile remediate.

Editorii

Produse